Olimpiadat

OLIMPIADAT NDERKOMBETARE   YES! - Your English School eshte organizatore ekskluzive per Shqiperine e olimpiadave nderkombetare te Gjuhes Angleze HIPPO LANGUAGE COMPETITION dhe KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS. Keto jane dy olimpiadat nderkombetare me…

Lexo...

Oferta Family Program

Oferte Speciale: Family program 10% - YES! Your English School ofron 10 % ulje per pjestaret e te njejetes familje qe ndjekin programet paralelisht.                      

Lexo...

Oferta Bring a Friend

Oferte Speciale: Bring a Friend 10% - YES! Your English School ofron 10 % per ju nese regjistroni nje shokun tuaj ne nje nga shkollat tona.

Lexo...

Loading

Testoni Anglishten Tuaj

Galeria

Kontakt

Rr. Sulejman Delvina, Pall. 1, Kati III, Tirane / Tel: 044316265

Home