Olimpiadat

OLIMPIADAT NDERKOMBETARE

......................................

 

YES! - Your English School eshte organizatore ekskluzive per Shqiperine e olimpiadave nderkombetare te Gjuhes Angleze HIPPO LANGUAGE COMPETITION dhe KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS.

Keto jane dy olimpiadat nderkombetare me te medha te Anglishtes dhe kane per qellim te promovojne mesimin e Anglishtes si dhe te afrojne me njeri-tjetrin femije nga vende te ndryshme te botes.

Te dy keto olimpiada jane te hapura per te gjithe nxenesit Shqiptare.

Me shume informacion rreth ketyre olimpiadave mund te gjeni ne www.yeseducation.al.

HomeOLIMPIADAT