Programet Verore

  • Refreshing Courses

Cdo vere YES! Your English School organizon mesime rifreskuese te gjuhes ku cdo student mund te marre pjese disa ore ne jave dhe te praktikoje komunikimin ne Anglisht dhe te rifreskoje aspektin gramatikor te gjuhes. Ne keto programe mesimi kombinohet me kenaqesine dhe pjese e programit jane edhe ekskursionet, DVD dhe filmat ne gjuhen Angleze.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Summer Projects

YES! Your English School ofron gjate veres per nxenesit e moshes 7 me 12 vjec projektet Verore, ku nxenesit organizohen ne grupe te vogla dhe bashkepunojne me njeri tjetrin dhe ndihmen e mesuesit organizojne projektin e tyre kulturor ose shkencor ne Anglisht . Summer Project kombinon mesimin me lojen dhe kenaqesine, ku nxenesi shpenzon disa ore ne dite ne shkolle  dhe meson gjuhen  angleze dhe nje sere informacionesh enciklopedike  kulturore nepermjen nje mori aktivitetsh interesante krijuese  te stimulara nepermjet, DVA, librave interaktive, teatrit dhe drames, kerkimeve ne internet dhe lojes.


 

 

HomePROGRAMETPROGRAMET VERORE