Special Programs

  • Programe Individuale

YES! Your English School ofron programe te gjuhes Angleze te pershtatura me kerkesat e vecanta te studenteve.  Kurset individuale ofrohen ne pershtateje me nivelin, kohen e disponueshme dhe rezultatin qe secili student do te arrije. Kurset individuale organizohen me profesore shqiptare ose te huaj sipas kerkeses se klientit.

 

 

  • Corporate Clients

YES! Your English School ofron trajnime me programe te anglishte profesionale per kompani dhe institucione private dhe publike. Ekspertet e YES! Your English School kane nje experience shumevjecare dhe kemi bashkepunuar me kompanite me te medha qe operojne ne fusha te ndryshme si telekomunikacion, mjekesi, drejtesi, kompani fluturimi, administrate shteterore, trupa diplomatike etj. Programet e ofruara ne keto raste jane ne baze te kerkesave dhe nevojave te kompanise kliente. English Academi ofron konsulence te plote ne identifikimin e nevojave dhe pergatitjen eplote et programit te trajnimin ne varesi te nevojave te identifikuara dhe kerkesave te departamentit te burimeve njerezore te kompanise kliente.

 

 

  • Business English

Business English është një program intensiv për menaxherë dhe studentë të Shkencave Ekonomike, i cili ofron pikat kryesore te komunikimit dhe të bashkëveprimit në biznes, në mënyrë që studentët të përdorin gjuhën që do t’ju nevojitet  në ambjentin e tyre të punës dhe funksionet e ndryshme ne boten e bisnesit.

HomePROGRAMETSPECIAL PROGRAMS