Rreth nesh

 

 

Rrjeti i shkollave YES! Your English School eshte pjese pjese e INTERNATIONAL STUDIES GROUP, i cili ushtron aktivitetin ne Shqiperi dhe Kosove duke ofruar nje game te gjere sherbimesh ne mesimdhenien e gjuheve te huaja. Nder aktivitet e ketij grupi jane organizimi i kurseve te gjuheve te huaja, pergatitja e programeve didaktike te gjuheve te huaja per shkolla private, perfaqesia e disa botuesve nderkombetare dhe perfaqesia dhe organizimi i provimeve nderkombetare te gjuhes Angleze City & Guilds dhe Pearson.

 

YES! Your English School eshte zinxhiri me i madh i shkollave te gjuhes angleze ne Shqiperi i shtrire ne qytete si Tirana, Korca, Pogradeci, Bilishti, Kavaja, Lezha, Rogozhina, Gosa etj. Shkollat YES! Your English School sjellin ne Shqiperi pervojen shumevjecare te nje stafi akademik nderkombetar dhe cilesi te larte ne mesimdhenie ne perputhje me standardet nderkombetare. Shkollat YES! Your English School ofrojne kurse te gjuhes angleze sipas sistemit te Keshillit Europian te gjuheve, per grupmosha te ndryshme me metoda te pershtatura sipas moshes dhe nivelit gjuhesor. Shkollat YES! Your English School jane gjithashtu qendra te autorizuara per organizimin e disa provimeve nderkombetare te gjuhes angleze.

Galeria

Kontakt

Rr. Sulejman Delvina, Pall. 1, Kati III, Tirane / Tel: 044316265

HomeRRETH NESH