Misioni yne

Rrjeti i shkollave YES! Your English School ofron cilesine me te larte ne mesimdhenien e gjuhes Angleze me metodiken me te avancuar teknologjikisht dhe nje mjedis edukativ me standadet me te larta Europiane me qellim suksesin absolut ne provimet me njohje nderkombetare.

Galeria

Kontakt

Rr. Sulejman Delvina, Pall. 1, Kati III, Tirane / Tel: 044316265

HomeRRETH NESHMISIONI YNE