Our Experts Team

Kurrikulat e YES! Your English School jane rezultat i punes se nje grupi ekspertesh edukative te huaj dhe vendas. Eksperienca e tyre eshte e gjate dhe e larmishme ne fushen e mesimdhenies se gjuhes Angleze si gjuhe e huaj per femije dhe te rritur. Drejtuesi edukativ i shkollave YES! Your English School eshte Prof. Thomas Christensen.

 

Prof.Thomas Christensen

Duke filluar nga viti 1987, Prof. Thomas Christiansen ka punuar ne universitete te ndryshme ne Pulia (Itali), Angli dhe Poloni. Ne vitin 2001, Prof. Christiansen perfundoi studimet PHD ne Universitetin Salford (Angli). Studimet e tij kane qene te fokusuara ne linguistike, ne fusha te tilla si gramatika funksionale, varietetet e Anglishtes, ELF, mesimdhenia e Anglishtes, testimi i gjuheve te huaja etj.. Per shume vite Prof. Christiansen ka punuar i konsulent i specializuar prane Universitetit te Kembrixhit ne Angli.

Nga viti 2006 Prof. Christiansen ka punuar si profesor ne Universitetin e Salentos (Itali) ne fushat Gjuha Angleze dhe Perkthimi. Nderkohe ai ka shkruar artikuj ne revista te ndrysheme dhe ka qene foles ne konferenca kombetare dhe nderkombetare ne Angli, Austri, Danimarke, Greqi, Itali, Finlande, Turqi dhe Shqiperi.

Libri i fundit i botuar nga Prof. Christiansen eshte Cohesion: A Discourse Perspective (Peter Lang, 2011).

 

Galeria

Kontakt

Rr. Sulejman Delvina, Pall. 1, Kati III, Tirane / Tel: 044316265

HomeRRETH NESHOUR EXPERTS TEAM